ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΤΕΧΝΩΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΓΡΕΒΕΝΩΝ

Ο ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΤΕΧΝΩΝ Π.Ε. ΓΡΕΒΕΝΩΝ ΕΚΟΨΕ ΤΗΝ ΒΑΣΙΛΟΠΙΤΑΤη Δευτέρα 28 Ιανουαρίου έκοψε τη Βασιλόπιτα για το Νέο Έτος 2019  ο ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΤΕΧΝΩΝ Π.Ε. ΓΡΕΒΕΝΩΝ, στο 1ο Δημοτικό Σχολείο με την  παρουσία πολλών μελών του. 


Την Βασιλόπιτα ευλόγησε και έκοψε ο αιδεσιμότατος πατέρας Χρήστος Κούρτης ο οποίος μάλιστα αυτοπροαιρέτως εγγράφηκε στο ΣΥΝΔΕΣΜΟ και τόνισε τη σημασία που έχει για την κοινωνική και την πνευματική ζωή της πόλης μας η ίδρυση και η ύπαρξή του, συνιστώντας στα μέλη του ομόνοια, αγάπη και αλληλεγγύη. 

 

Στη συνέχεια ο Πρόεδρος του ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ κ. Στέργιος Πουρνάρας αναφέρθηκε σύντομα στις πρώτες αποφάσεις του ΔΣ για την ίδρυση και λειτουργία των τμημάτων (Χορωδίες, Θεατρικά, Εικαστικά, Λογοτεχνία, Λαογραφία, Περιβάλλον), τη μίσθωση χώρου για τις δράσεις του, τη διοργάνωση Χοροεσπερίδας και την έκδοση του Ημερολογίου με θέμα : ΤΑ ΠΕΤΡΙΝΑ ΓΕΦΥΡΙΑ ΤΩΝ ΓΡΕΝΕΝΩΝ το οποίο άρχισε να διατίθεται στα μέλη και στους φίλους. Για όλα αυτά θα ακολουθήσει αναλυτική ενημέρωση σύντομα.

 

Τυχερή της βραδιάς ήταν η Αντωνία Πούλιου η οποία βρήκε το φλουρί και πήρε ως δώρο το βιβλίο του Κώστα Ακρίβου «Γάλα Μαγνησίας» πρώτο σε πωλήσεις το 2018,το οποίο θα παρουσιάσει ο Σύνδεσμος στις 17 Απριλίου γε συνεργασία με το βιβλιοπωλείο ΑΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΟΝ. 

 

Ευχόμαστε σε όλα τα μέλη και τους φίλους του ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ αλλά και σε όλους τους συμπολίτες μας


Καλή χρονιά με υγεία, αγάπη και δημιουργικότητα


Ο Πρόεδρος, Στέργιος Πουρνάρας
Η Γενική Γραμματέας, Χαρίκλεια Καραλιόλιου

Pages