ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΤΕΧΝΩΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΓΡΕΒΕΝΩΝ

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ



Ευχαριστούμε όλους όσοι συμμετείχαν στην χτεσινή εκδήλωσή μας


Μας χαροποίησε πολύ το γεγονός ότι είκοσι δύο μέλη και φίλοι μας από τα Γρεβενά οι περισσότεροι αλλά και ο αρχαιολόγος Χάρης Κουτελάκης που έγραψε μία παρωδία για όλα αυτά που ζούμε με τον κορωνοϊό, ο καθηγητής Κοινωνικής Ανθρωπολογίας κ. Βασίλης Νιτσιάκος από τα Γιάννενα, ο συμπατριώτης μας πεζογράφος Γιώργος Σιώμος από τη Βέροια, φίλοι και γνωστοί ένας από Αθήνα και δύο από Καβάλα, ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμά μας και επέλεξαν το αγαπημένο τους ποίημα, μελοποιημένο ή μη – κάποιοι μάλιστα έγραψαν ή κοινοποίησαν δικό τους – και τίμησαν δεόντως την Ημέρα της Ποιήσεως. Όλα τα ποιήματα αναρτήθηκαν στην ιστοσελίδα μας www.grevenaculture.gr

 Όσοι δεν θυμήθηκαν ή δεν πρόλαβαν μπορούν να μας στείλουν το ποίημά τους στο mail μας ( grevenaculture@gmail.com ) και θα το ανεβάσουμε. Ελπίζουμε ότι κάναμε μια καλή αρχή η οποία μακάρι να αποτελέσει αφετηρία για την ενασχόληση με την Ποίηση και με την Λογοτεχνία γενικότερα.

Θέλουμε να σας υπενθυμίσουμε ότι μπορείτε να μας στέλνετε άρθρα και απόψεις για τα Γράμματα και τις Τέχνες για την ιστοσελίδα μας , ειδικά τώρα που θα έχουμε αρκετό χρόνο στη διάθεσή μας, αφού αναγκαστικά μένουμε σπίτι.

Ευχαριστούμε όλους όσοι συμμετείχαν στην χτεσινή εκδήλωσή μας, τον Θωμά Μπιζιούρα που ανεβάζει εθελοντικά τα άρθρα στην ιστοσελίδα μας και ευχόμαστε σε όλους μας δύναμη, αντοχή και υπομονή (…κλει θησαυρούς κι εκείνη. Ας τους ανακαλύψουμε).

Ο Πρόεδρος 
Στέργιος Πουρνάρας

 Η Γενική Γραμματέας Χαρά Καραλιόλιου





Pages