ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΤΕΧΝΩΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΓΡΕΒΕΝΩΝ

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ




Στην κατάμεστη αίθουσα «Δημήτρης Ρίγγος» του Κέντρου Πολιτισμού του Δήμου Γρεβενών πραγματοποίησε την Εαρινή του Συναυλία με τίτλο Της άνοιξης λουλούδια, χαρούμενα τραγούδια… το Μουσικό Σχολείο Σιάτιστας, ανήμερα της γιορτής του πολιούχου μας Αγίου Αχιλλείου, ύστερα από πρόσκληση του Συλλόγου μας που οργάνωσε την εκδήλωση σε συνεργασία με το μουσικό Σχολείο και συνδιοργανωτές την Περιφερειακή Ενότητα και τον Δήμο Γρεβενών. Για μία ακόμη φορά, τέταρτη κατά σειρά, οι μαθητές και οι καθηγητές εξέπληξαν με την άρτια μουσική κατάρτιση και την δεξιοτεχνία τους θεατές, οι οποίοι δεν έπαψαν να χειροκροτούν ενθουσιωδώς τα πολύ όμορφα τραγούδια.






            Συμμετείχαν πέντε σύνολα με πρώτο την «Χορωδία Ευρωπαϊκής Μουσικής» με πολύ πρωτότυπο πρόγραμμα και μαέστρο την Νικολέτα Παπάζογλου, με την καθηγήτρια  Ρόζα Μισδραχή στο πιάνο και την Μαρία Χαρέλα στα κρουστά, δεύτερο το οργανικό σύνολο «MODUS NOVUS» , με υπεύθυνους καθηγητές τους Πέτρο Ρίστα και Παναγιώτη Κυριακίδη, τρίτο το σύνολο BALKAN με θέμα «ΤΑ ΧΑΛΚΙΝΑ ΠΝΕΥΣΤΑ ΣΥΝΑΝΤΟΥΝ ΤΟΥΣ ΜΕΓΑΛΟΥΣ ΣΥΝΘΕΤΕΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΤΡΑΓΟΥΔΙΟΥ…» με υπεύθυνους καθηγητές τον Γεώργιο Σκηπητάρη και τον Αναστάσιο Βαλκάνη, που ενθουσίασε πολύ το κοινό και κέρδισε το ζεστό χειροκρότημα, τέταρτο το σύνολο «ROCK BAND» με υπεύθυνους καθηγητές τον Δημήτριο Καλατζή και τον Γεώργιο Μπλέτσα, που ερμήνευσε με πολύ πάθος γνωστές ξένες επιτυχίες και τελευταίο το σύνολο «ΡΕΜΠΕΤΙΚΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ» που μας θύμισε όμορφα παλιά ρεμπέτικα τραγούδια.

            Την Εαρινή Συναυλία τίμησαν με την παρουσία τους, εκτός από πολλούς συμπολίτες μας και γονείς μαθητών από τα Γρεβενά αλλά και από τη Σιάτιστα και την Κοζάνη, ο αιδεσιμότατος πατέρας Χρήστος Κουτσουράς ως εκπρόσωπος της Μητρόπολης, ο Περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας κ. Γεώργιος Κασαπίδης, ο Αντιπεριφερειάρχης της Περιφερειακής Γρεβενών κ. Αθανάσιος Φωλίνας και ο δημοτικός σύμβουλος Κωνσταντίνος Παλάσκας.

            Θέλουμε να ευχαριστήσουμε εγκάρδια τον διευθυντή κ. Χρήστο Κουτσογιώτα, τους καθηγητές, τους μαθητές και τις μαθήτριες του μουσικού Σχολείου Σιάτιστας, που ανταποκρίνονται πρόθυμα κάθε φορά στην πρόσκλησή μας και μας χαρίζουν μια υπέροχη μουσική πανδαισία, την Περιφέρεια και την Περιφερειακή Ενότητα Γρεβενών και τον Δήμο Γρεβενών που στήριξαν οικονομικά την εκδήλωση, τους χορηγούς μας και ιδιαιτέρως για αυτή την εκδήλωση το Σούπερ Μάρκετ Σκλαβενίτη που μας χορήγησε χυμούς και κρουασάν για τους μαθητές και τους χορηγούς επικοινωνίας, greveniotis, star fm και ΧΡΟΝΙΚΑ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ.

                                                                        Για το ΔΣ

                        Ο Πρόεδρος                                                              Η Γεν. Γραμματέας

 

            Στέργιος Πουρνάρας                                                           Χαρά Καραλιόλιου

            


Pages