ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΤΕΧΝΩΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΓΡΕΒΕΝΩΝ

Σκόρπισε εκλεκτή συγκίνηση το Αφιέρωμα στους Μάνο Χατζιδάκι και Νίκο Γκάτσο



Συγκινητικό ήταν το πολύ ωραίο αφιέρωμα του Συλλόγου μας στους Μάνο Χατζιδάκι και Νίκο Γκάτσο το οποίο παρακολούθησαν αρκετοί συμπολίτες μας και στο τέλος σχολίασαν πολύ θετικά τόσο την οργάνωση και την ποιότητα της, όσο και την μεγάλη πρόοδο της χορωδίας μας ΛΙΓΕΙΑ. 

Την εκδήλωση που ήταν αφιερωμένη στους πυρόπληκτους της Θράκης και τους πλημμυροπαθείς της Θεσσαλίας τίμησαν με την παρουσία τους εκ μέρους της Ιεράς Μητροπόλεως ο αιδεσιμολογιότατος πατέρας Χρήστος, εκ μέρους του Δήμου η Αντιδήμαρχος Πολιτισμού, Αθλητισμού και Παιδείας κυρία Ιφιγένεια Στεργιούλα, ο Πρόεδρος και ο Γραμματέας του Συλλόγου Γρεβενιωτών Κοζάνης ο ΑΙΜΙΛΙΑΝΟΣ κύριος Αθανάσιος Λότσιος και Δημήτριος Μπουκάλης και πάρα πολλοί υποψήφιοι για τις Δημοτικές και Περιφερειακές εκλογές.

            Μετά τους χαιρετισμούς του Προέδρου και της Αντιδημάρχου Πολιτισμού, Αθλητισμού και Παιδείας η οποία τόνισε την πολύ μεγάλη συμβολή του Συνδέσμου στα πολιτιστικά δρώμενα του Δήμου και της Περιφερειακής Ενότητας ακολούθησε το πρώτο μέρος της εκδήλωσης με τη σύντομη αναφορά στη ζωή και στο έργο του μεγάλου μουσικοσυνθέτη και του αξιόλογου ποιητή και με την προβολή ενός εικοσάλεπτου βίντεο από το Αρχείο της ΕΡΤ για την περιπέτεια ενός ποιήματος. Στο δεύτερο μέρος η χορωδία μας ερμήνευσε με πολύ μεγάλη επιτυχία δέκα από τα ωραιότερα τραγούδια των δύο μεγάλων δημιουργών.

            Ήταν η πρώτη από τις δέκα εκδηλώσεις που θα ακολουθήσουν μέχρι τα Χριστούγεννα και ήταν ενταγμένη στο Πολιτιστικό καλοκαίρι του Δήμου. Δημοσιεύσαμε και φυλλάδιο με όλες τις εκδηλώσεις και σας καλούμε να τις παρακολουθήσετε, γιατί είναι όλες πολύ καλές και η είσοδος είναι ελεύθερη.

            Οφείλουμε να ευχαριστήσουμε για την χθεσινή εκδήλωση την οποία ήδη ανήρτησε το grevenapress και θα αναρτήσουμε σύντομα και εμείς σχετικό βίντεο:

            Τα μέλη της χορωδίας, τον ταλαντούχο πιανίστα Θανάση Τσιαμήτρο και την πολύ καλή μαέστρο μας Νικολέτα Παπάζογλου που θυσίασαν ένα μέρος των διακοπών τους για να υλοποιηθεί αυτή η εκδήλωση

-         Την Βασιλική Ευταξία που παρουσίασε την εκδήλωση

-         Τον ηχολήπτη κύριο Αντώνη Ζορμπά για τον υπέροχο ήχο

-         Την Κινηματογραφική Λέσχη Γρεβενών και συγκεκριμένα τον Στέλιο Παπαλαμπρόπουλο και τον Ευθύμη Παπαθεοδώρου για την προβολή του βίντεο και την εν γένει προσφορά τους

-          τους χορηγούς μας, ιδιώτες και επιχειρήσεις της πόλης μας, και τους θεσμικούς χορηγούς, τον Δήμο Γρεβενών και την Περιφερειακή Ενότητα για την οικονομική στήριξη στις δράσεις μας. Ευχαριστούμε επίσης όλα τα έντυπα και ηλεκτρονικά μέσα επικοινωνίας για την προβολή των εκδηλώσεών μας και ιδιαιτέρως το grevenapress, και τον φωτογραφείο Βαγγέλη Ράμμο που κάλυψαν την εκδήλωσή μας.

                                     

Το ΔΣ

            Στέργιος Πουρνάρας , Πρόεδρος                                          

            Παπαδημητρίου, Αντιπρόεδρος, Υπεύθυνος Θεάτρου

            Χαρά Καραλιόλιου, Γεν. Γραμματέας, Υπεύθυνη Εικαστικών

            Παναγάκης Κωνσταντίνος, Ταμίας

Όλγα Τσιφοπούλου, Αναπληρώτρια Γεν. Γραμματέας, Υπεύθυνη Περιοδικού

            Αναστασία Παπακωνσταντίνου, Έφορος Χορωδιών

            Ειρήνη Ντόνα, Έφορος  Περιβάλλοντος

 


Pages