ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΤΕΧΝΩΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΓΡΕΒΕΝΩΝ

«Στο Γρεβενό, στο Γρεβενό, τον όμορφο τον τόπο»
Σας καλούμε τη Δευτέρα στο Υπαίθριο Θέατρο Καστράκι στο Άλσος Θεοδωρίδη να παρακολουθήσετε την μουσικοθεατρική – χορευτική παράσταση «Στο Γρεβενό, στο Γρεβενό, τον όμορφο τον τόπο» η οποία παρουσιάστηκε για πρώτη φορά, με μεγάλη επιτυχία στο πλαίσιο των Αχιλλείων, τις 13 Μαΐου, στην αίθουσα «Πέτρος Σιούλης» του Διοικητηρίου Γρεβενών.  Η Αντιδήμαρχος Πολιτισμού και Αθλητισμού κυρία Ιφιγένεια Στεργιούλα, επειδή θεώρησε ότι έπρεπε να ξαναγίνει η παράσταση για να την παρακολουθήσουν και όσοι δεν μπόρεσαν τότε, μας ενέταξε στο Πολιτιστικό Καλοκαίρι του Δήμου και γι’ αυτό την ευχαριστούμε


Η υλοποίηση αυτής της παράστασης ήταν μια σύνθετη και συλλογική δουλειά και θέλουμε να ευχαριστήσουμε όλους τους συντελεστές. Τους πολύ καλούς αναγνώστες Χρήστο Παπαδημητρίου, Γιάννη Πετκανά, για τις ωραίες απαγγελίες την Εύη Λιάκου και Δέσποινα Παπά, τους καταπληκτικούς ηθοποιούς στα δρώμενα με τη σειρά που εμφανίζονται Θεολόγη Πόραβο, Βασίλη Τσεπίδη, Ηλία Χατζηβασιλειάδη, Ανατολή Χαραλαμπίδου, Παναγιώτα Μπακόλα, Ελισάβετ Φωλίνα. Την  Παραδοσιακή Χορωδία του Συνδέσμου Γραμμάτων και Τεχνών Π.Ε. Γρεβενών, για την ωραία ερμηνεία των ιστορικών δημοτικών τραγουδιών μας, το Χορευτικό Τμήμα του Συλλόγου Γρεβενιωτών Κοζάνης «Ο Αιμιλιανός», το Χορευτικό Τμήμα Μορφωτικού Πολιτιστικού Συλλόγου Βατολάκκου και τον Σύλλογο Ποντίων Τσοτυλίου και περιχώρων, για την λεβεντιά και την παλικαριά που βγάζουν με τον χορό τους. Τον Πολιτιστικό Σύλλογο Μικρολιβάδου που μας παραχώρησε δύο αντρικές στολές και τους  μουσικούς Αλέξη Κασιάρα κλαρίνο, Γιάννη Κασιάρα βιολί, Πέτρο Σβώλο λαούτο, Δημήτρη Γκαμπράνη κρουστά,  Άκη Σιαμίδη ποντιακή Λύρα – τραγούδι και την Χριστίνα Καλαϊτζίδου νταούλι που μας συγκινούν με το όμορφη μουσική απόδοση των τραγουδιών μας.

            Τέλος θέλουμε να ευχαριστήσουμε τους χορηγούς μας, ιδιώτες και επιχειρήσεις της πόλης μας, και τους θεσμικούς χορηγούς, τον Δήμο Γρεβενών και την Περιφερειακή Ενότητα για την οικονομική στήριξη στις δράσεις μας. Ευχαριστούμε επίσης όλα τα έντυπα και ηλεκτρονικά μέσα επικοινωνίας για την προβολή των εκδηλώσεών μας.

Είσοδος ελεύθερη

 


Pages